Disseny de pàgines web

Estem especialitzats en el disseny, implementació i desenvolupament en WordPress

Perquè WordPress?

El 45% dels webs d'internet estàn fets amb WordPress.

WordPress et permet dissenyar una estructura de continguts totalment adaptats a les teves necessitats i a més, si vols, podràs gestionar-la d’una manera fàcil. A més WordPress és escalable, per tant si el teu web ha de créixer 

A Finismedia utilitzem WordPress per implementar els nostres dissenys personalitzats, donant com a resultat webs autogestionables intuïtius, professionals i adaptables a tots els dispositius.

Logo WordPress

Disseny personalitzat

Adaptable a tots els dispositius

A Finismedia no utilitzem plantilles predissenyades perquè no estàn optimitzades per un negoci concret. Tenen multitutds de funcions de les quals, a la realitat, n’acabes utilitzant molt poques, o cap. Aquesta característica, al final penalitza en velocitat, optimització, posicionament orgànic i en facilitat de gestió pel client.

A Finismedia apostem pel disseny de pàgines web personalitzades i adaptades a la imatge corporativa del nostre client, per tal que sigui un element més de la seva identitat corporativa, aportant més consistència, personalitat, velocitat de càrrega i facilitat de gestió per part del client.

Posicionament SEO | Finismedia

Optimització per SEO

fem visible el teu web

El SEO o la Optimització pels Motors de Cerca, són un conjunt de tècniques i estratègies per tal de posicionar el teu web als cercadors, i així els teus clients potencials et trobin quan busquen els teus productes o serveis. 

A Finismedia treballem formant equip amb el client estructurant la informació, buscant les paraules clau i retocant els textos de la millor manera perquè el web estigui ben posicionat de manera orgànica.

Els nostres allotjaments

Servidors optimitzats i segurs

La velocitat de càrrega del web és tant important que afecta, des del SEO, fins a l’usuari que la visita. Si un web carrega molt lent, Google ho sabrà i penalitzarà el lloc perquè pensa que l’usuari no vol esperar per a tenir accés a la informació.

Els nostres servidors estàn optimitzats per allotjar webs creats en WordPress. A Finismedia en tenim cura d’aquest aspecte i procurem que els nostres servidors estiguin en perfecte estat

Certificat SSL

Tots els nostres webs inclouen certificat SSL per tal que la navegació i l'enviament de dades dins el web sigui segura.

Backups automàtic

En cas de desastre ens tindràs a un WhatsApp de distància. I en cas que necessari tenim fins a 30 dies de còpia de seguretat.

Servei de correu electrònic

Si contractes els nostres serveis per crear el teu web tindàs la opció de crear bústies de correu electrònic personalitzades amb el teu domini.

Com treballem?

Clients finals o col·laboracions

Quan arriba a Finismedia el projecte d’un client final o un possible col·laborador, analitzem acuradament les necessitats i plantegem la millor solució per assolir amb éxit la realització del projecte.

Agències, dissenyadors, col·laboradors

Si sou una agència de màrketing, una empresa del sector del disseny o relacionat (per exemple, fotografia), ens encanta formar equip amb vosaltres per tal de sumar sinèrgies. Ja formem equip amb algunes empreses de màrketing, de disseny i de fotografia.

Disseny i retoc d'imatges

Són eines del nostre dia a dia.
Adobe XD® per fer els les maquetes dels webs personalitzats. Retoquem les imatges amb Adobe Photoshop®. I si hem de dibuixar algún pictograma o vectoritzar un logotip utilitzem Adobe Illustrator®.

Logo Adobe XD
Logo Adobe Photoshop

Implementació i desenvolupament

Estem especialitzats en WordPress, però dominem les últimes tècniques de HTML i CSS. I ens servim d’altres eines que ens permeten reduïr costos i oferir des de webs bàsics, webs corporatius, catàlegs de productes o serveis o comerços electrònics.

Parlem?

El teu pressupost a mida

Tant si ets una empresa o una administració pública que necessita un web o un programa de gestió, com si ets una agència gràfica o un dissenyador, i necessites els nostres serveis, utilitza el formulari següent per posar-te en contacte amb nosaltres, o bé escriu-nos per WhatsApp o per Instagram.

Contacta amb nosaltres

El teu web o comerç electrònic 100% subvencionat!

Treu tot el profit del Programa Kit Digital i digitalitza el teu negoci de manera fàcil.