Política de privacitat

Informació general

El lloc web www.finismedia.com és propietat de l’empresa finismedia S.C., amb CIF J-55119499 i domicili fiscal a C/ Centre d’Empreses, 1-7 – 17178 LES PRESES. També pot posar-se en contacte amb nosaltres a través de l’e-mail: info@finismedia.com

Propietat intel·lectual i ús dels continguts.

La totalitat del contingut d’aquest lloc web està protegit per drets de propietat industrial i intel·lectual i son propietat de finismedia S.C. o de tercers que hagin autoritzat l’ús d’aquests continguts. Queda prohibida la reproducció, la comunicació o distribució dels materials inclosos en aquest lloc web sense autorització expresa de Finismedia S.C.

Protecció de dades

L’informem que les dades personals facilitades són de caràcter voluntari. En nom de l’empresa, tractem la informació que vostè ens proporciona  amb la finalitat de poder atendre adequadament les seves peticions d’informació. Vostè té el dret en qualsevol moment d’accedir, rectificar, cancel·lar i oposar-se en els termes que estableix el Reglament Europeu de protecció de dades 2016/679, (RGPD)  i la Llei Orgànica de Protecció de Dades (LOPD) 15/1999 dirigint-se a Finismedia  S.C. – C/ Centre d’Empreses, 1-7 – 17178 LES PRESES o info@finismedia.com

Limitacions o exclusions de responsabilitat

finismedia, S.C. no es fa responsable de la informació que es pot obtenir a través d’enllaços a llocs web o sistemes externs.
finismedia, S.C. no es fa responsable dels danys causats als usuaris per l’accés al lloc web o per la impossibilitat d’accedir-hi.